Habilitering i Linköping barn o ungd

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 16:00

Tjänster

Habilitering i Linköping barn o ungd

Habiliteringen erbjuder insatser till barn, ungdomar och vuxna och riktar sig till personer med en medfödd funktionsnedsättning eller funktionsnedsättning som uppstått i tidig ålder. Habiliteringens insatser syftar till att förebygga och minska de problem som funktionsnedsättningen medför i det dagliga livet.

Insatserna från habiliteringen ska vara ett komplement till andra insatser som ges från hälso- och sjukvård, kommun och socialtjänst.

Information till patienter

Du kan ringa oss dygnet runt på telefonnummer 010-103 70 07 och lämna meddelande i röstbrevlådan.

Parkering

Det finns parkeringsplatser för besökande på parkeringen invid Trädgårdsföreningen, infart från Sandbäcksgatan. Finns även två handikapp-platser på innergården vid Habiliteringens entré. Inget skriftligt tillstånd krävs. Betalparkering finns vid Sandbäckgatan och vid Tinnerbäcksbadet.

Lunch

Det finns ett lunchrum med mikrovågsugn där du kan värma mat eller äta mellanmål vid behov.

Remisskrav

Nej

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.