Gynekologmottagningen Piteå sjukhus

Öppettider

| Mån-Tor 07:30 – 16:00 | Fre 07:30 – 14:00

Tjänster

Gynekologmottagningen Piteå sjukhus

Vår verksamhet består av Gyn mottagning, Specialist-MVC som även inkluderar BB-eftervård, cytostatikaenhet samt kurator.

Information till patienter

Välkommen till Gyn mottagningen!

Inom Kvinnosjukvården Norrbotten har vi verksamhet på alla länets fem sjukhus. Till våra mottagningar kommer kvinnor i alla åldrar för olika gynekologiska besvär, abortrådgivning, komplikationer i tidig graviditet och barnlöshetsutredningar.

På vår mottagning vid Piteå älvdals sjukhus arbetar läkare, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och läkarsekreterare.

Vi har inte remisstvång men ärenden som inte kräver specialistkompetens hänvisas i första hand till hälsocentralen, som många gånger står för den första utredningen även av sådant som sedan remitteras till oss.

Gyn mottagning, tel 0104-52 63 00,

Specialist-MVC, 0104- 52 63 00,

BB-eftervård, tel 0112-75298

Du kan även via vår e-tjänst utföra icke akuta ärenden:

– Avboka din tid

– Förnya recept

– Förlänga sjukskrivning

– Beställa journalkopia

– Begära intyg

Remisskrav

Nej

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.