Gynekologisk mottagning Sundsvall

Öppettider

| Mån-Tor 08:00 – 16:00 | Fre 08:00 – 14:00

Tjänster

Gynekologisk mottagning Sundsvall

Gynekologiska mottagningen i Sundsvall är en del av Länsverksamheten kvinnosjukvården i Västernorrland. På den gynekologiska mottagningen möter du läkare, barnmorska, uroterapeut och undersköterska. Här arbetar också medicinska sekreterare och en administratör. På mottagningen träffar du också läkare och barnmorskor under utbildning.

Har du frågor gällande din faktura eller önskar du journalkopior är du välkommen att kontakta våra medicinska sekreterare på telefon: 060-181528.

måndag – torsdag,13-16

Information till patienter

Om du ej har en pågående vårdkontakt, vänd dig i första hand till 1177 Vårdguiden för telefonrådgivning eller till din Hälsocentral.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.