Gynekologisk mottagning, Danderyds Sjukhus AB

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 16:30

Tjänster

Gynekologisk mottagning, Danderyds Sjukhus AB

Gynekologmottagningen består av en allmän gynekologisk mottagning, mottagning för cellförändringar, bäckenbottenmottagning, vulvamottagning, abortmottagning samt en dagvårdsavdelning för abort och missfallsbehandlingar.

Vi tar till exempel emot dig som har problem med blödningsrubbningar, cellförändringar på livmodertappen, urinläckage, framfall eller smärttillstånd i buk och bäcken.Du behöver antingen remiss från specialistläkare eller husläkare eller ha vårdats på kvinnokliniken de senaste 30 dagarna för att komma till oss. Till abortmottagningen krävs inte remiss.Vid frågor var god kontakta 1177, Vårdguiden för rådgivning om vilken vårdgivare du behöver vända dig till.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.