Grindberga Barnavårdscentral

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 16:00 Efter tidsbokn.

Tjänster

Grindberga Barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att tillsammans med föräldrarna arbeta för att barnen får den hälsovård de behöver för att växa, utvecklas och må bra. Till oss kan du vända dig om du har frågor om amning, ditt/dina barns utveckling, kost, hälsa, vaccinationsfrågor, barnsäkerhet, tandhälsovård och mycket annat.

Vi har föräldragrupper där du kan utbyta tankar och erfarenhet med andra föräldrar. Alla nyblivna föräldrar erbjuds hembesök i samband med hemkomsten från BB. Ditt barn kallas till regelbundna hälsoundersökningar tills barnet är 5,5 år. Samarbete sker med barnmorska, psykolog, läkare, förskola och familjecentral.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.