Göteborg Tandläkargrupp AB, Centrala Göteborg

Öppettider

| Mån-Fre 07:00 – 21:00 | Lör-Sön 07:00 – 17:00

Tjänster

Saknas

Göteborg Tandläkargrupp AB, Centrala Göteborg

Välkommen till en av Göteborgs mest moderna tandläkarkliniker. Vi har en tro på att kvalitativ tandvård kan erbjudas till rimliga priser. Därför har vi samlat en bred kompetens under samma tak för att du som patient skall få den bästa tandvården. Vår personal fortbildas kontinuerligt och jobbar endast med modern utrustning. Vi vill vara tillgängliga på de tider du vill och kan träffa oss. Därför har vi långa öppettider på vardagar och har även helgöppet. Ta gärna kontakt med oss för mer information.

Information till patienter

Hos oss, sätts du som patient, i första rummet och oavsett vilket behandlingsbehov du har så kan våra duktiga tandläkare alltid hjälpa dig. Vi har generösa öppettider då vi anser att du som patient inte skall begränsas och vi tycker att du skall kunna besöka oss på de tider som passar dig och inte tvärtom. Om våra öppettider, trots allt, inte skulle passa dig kan du alltid höra av dig och tillsammans så ordnar vi en tid till dig. Vi använder oss av Försäkringskassans referensprislista vilket säkerställer en rimlig prisbild och vi har även ordnat ett flertal finansieringslösningar för din vård om du så skulle önska. Hos oss får du även alltid ett kostnadsförslag i förväg så att du har full kontroll över din ekonomi. Om det skulle vara så att olyckan är framme och du har drabbats av tandvärk eller andra besvär i munnen har vi som policy att alltid hjälpa dig samma dag du ringer. Oftast inom 2 timmar från första kontakt.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.