GHP Hudkliniken Sophiahemmet

Öppettider

| Mån-Tor 08:00 – 16:00 | Fre 08:00 – 14:00

Tjänster

GHP Hudkliniken Sophiahemmet

Vi inriktar oss särskilt på hudens tumörsjukdomar och ärvälutrustade med s.k. Mole-max (digital fotodokumentation) för diagnostik avhudtumörer och erbjuder förutom ren kirurgi även Photodynamisk terapi (PDT),kryokirurgi och immunomodulerande krämer för behandling av ytliga hudtumörersåsom basaliom, aktiniska keratoser och skivepitelcancer in situ. Vi följerStandardiserat Vårdförlopp (SVF) för maligna melanom, och sköter helavårdkedjan inom egna kliniken. 

Från och med 1 januari 2017 gäller följande: Nybesök till specialistläkare inom Vårdval hud kräver att du har remiss. Det betyder att patienter först ska gå till sin husläkare för en första medicinsk bedömning och eventuell behandling av besvär. Husläkaren remitterar sedan vid behov vidare det som ska bedömas och behandlas av en specialist inom hudsjukvård. Egenremiss gäller inte.

Under vecka 33 – 2019-07-22 t o m 2019-207-26 är kliniken stängd för storstädning.

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Specialiserad hudsjukvård

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.