Geriatriska mottagningen Länssjukhuset Ryhov

Öppettider

| Mån-Tor 08:00 – 16:00 | Fre 08:00 – 14:30

Tjänster

Geriatriska mottagningen Länssjukhuset Ryhov

Geriatriska mottagningen består av minnesmottagning, osteoporosmottagning (benskörhet), parkinsonmottagning och specialiserad rehabilitering.

Mottagningen är en specialistmottagning som utreder och behandlar patienter med minnessvårigheter, Parkinsons sjukdom/parkinsonism och benskörhet. Vi erbjuder också specialiserad rehabilitering i form av gruppverksamhet, främst till äldre patienter, med diagnoser som benamputation, Parkinsons sjukdom/parkinsonism och stroke. Hos oss träffar du olika yrkesgrupper som arbetar i team. Remiss kan du få vid kontakt med din distriktsläkare eller annan verksamhet inom sjukvården.

Information till patienter

Anmäl dig i receptionen. Kom ihåg att ta med ID-handling och eventuellt frikort. Besöksparkering finns i anslutning till mottagningen.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.