Geriatrisk mottagning Sundsvall

Öppettider

| Mån-Fre 07:30 – 12:00 | Mån-Tor 12:45 – 16:00 | Fre 12:45 – 15:00

Tjänster

Geriatrisk mottagning Sundsvall

Vår mottagning tar emot patienter för utredning och behandling vid t.ex. minnesproblem, stroke och Parkinsons sjukdom. Vi gör också körkortsutredningar efter sjukdom. till mottagningen hör vår dagrehabilitering där den huvudsakliga inriktningen är rehabilitering av strokepatienter. Till mottagningen hör även vårt ÄlSa hembesöksteam, för Äldre med sammansatta vårdbehov. Mottagningarna ingår som en del i Länsverksamhet geriatrik, neurologi, rehabilitering.

Information till patienter

Vid körkortsbedömning – tag med dina glasögon.PARKERING – FÖR RÖRELSEHINDRADE MED PARKERINGSTILLSTÅND finns parkeringsplatser i nära anslutning till sjukhusets entré och i sjukhusets garage, där parkeringsplatser finns i zon 5 i mitten av garaget, nära till hissen upp till centralreceptionen. ÖVRIG PARKERING finns endast utomhus, även med elbilsladdning. Det är Parkster som sköter sjukhusets parkeringar.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.