Garnis Rehabcenter mottagningen Boden, Närsjukvård

Öppettider

| Mån-Fre 07:00 – 16:00

Tjänster

Garnis Rehabcenter mottagningen Boden, Närsjukvård

Garnis Rehabcenter ingår i Kompetenscentrum Rehabilitering, Länsspecialitetén Rehabiliteringsmedicin. Enheten har länsuppdrag för rehabilitering av personer med neurologisk sjukdom/skada och personer med långvarig smärta. Personer som uppfyller kriterier för rehabilitering på specialistnivå kan remitteras till Garnis Rehabcenter för:• Smärtrehabilitering

• Neurologisk rehabilitering

• Individuellt rehabiliteringsprogram för personer med neurologisk diagnos

• Kognitiv rehabilitering för personer med kognitiv problematik och neurologisk diagnos eller sjukdom/skada

• Rullstolsskola De som remitteras till enheten måste kunna klara sig själva under rehabiliteringsperioden dygnet runt eftersom omvårdnadspersonal inte finns.

Patienter med behov av extra resurser och stöd i personlig ADL måste ha med sig personlig assistent eller anhörig. Garnis Rehabcenters kan erbjuda patienthotellsboende under rehabiliteringsperioden.

Rehabiliteringen är teambaserad. Teamet består av arbetsterapeut, fysioterapeut, hälsovägledare, kostrådgivare, kurator, psykolog och sjuksköterska.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.