Gammelstads hälsocentral

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 17:00

Tjänster

Gammelstads hälsocentral

Hos oss finner du en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier, vilket gör att vi erbjuder dig ett professionellt omhändertagande och gott bemötande. Utöver distriktsläkare har vi distriktssköterskor, astmasköterska, diabetessköterskor, barnmorskor, KBT-behandlare, sjukgymnast, arbetsterapeut och diakon för samtalsstöd. Barnavårdscentralen har tillgång till psykolog. Vi har multimodalt team för personer med långvarig smärta och sjukskrivning. Vi har även smärtgrupper.

Information till patienter

Öppet: vardagar 08.00-17.00.

För besök till mottagningssköterska samt tidsbokning/rådgivning ring 0920-28 45 85. Vid akuta sjukdomsfall vardagar efter kl 17 samt under helger ring på telefon 1177 för råd om vård och eventuell vidare åtgärd.

Du kan numera även avboka ditt besök via telefon 0920-28 45 85, välj alternativ 1.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.