Fysioterapimottagningen FysioRehab Kristinehamn, Kristinehamn

Öppettider

| Mån-Tis 07:30 – 18:00 | Ons 12:00 – 16:00 | Tor 07:30 – 18:00 | Fre 12:00 – 16:00

Tjänster

Fysioterapimottagningen FysioRehab Kristinehamn, Kristinehamn

Välkommen till FysioRehab Kristinehamn, Fysioterapi Kristinehamn AB!

Jag är godkänd av Landstinget i Värmland och ingår i Vårdval, Landstinget i Värmland och driver Kristinehamns första privata fysioterapimottagning. Patientavgiften är densamma som hos landstingets sjukgymnaster/fysioterapeuter eftersom jag följer avgiftshandboken. Frikort gäller.

Jag ger dig personligt inriktad behandling och rehabilitering utifrån evidens och bred yrkeskompetens. Genom individuellt målinriktad rehabilitering med hälsan i fokus behandlas funktionsnedsättningar, smärta, stress och ohälsa efter sjukdom, skada eller överbelastningssyndrom. Jag finns i Kristinehamn Arena med Sannabadet och Wellness gym där atmosfären andas friskvård.

Varmt välkommen!

Helene Nordenhäll Fysioterapeut

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.