Fysioterapimottagningen Fryksdalshälsan FysioRehab

Öppettider

| Mån-Tor 08:00 – 17:00 | Fre 08:00 – 14:00

Tjänster

Fysioterapimottagningen Fryksdalshälsan FysioRehab

Fryksdalshälsan FysioRehab kan hjälpa dig med bedömning och behandling som gäller din rörelseförmåga – både för att främja hälsa och förebygga ohälsa samt rehabilitering

Fryksdalshälsan FysioRehab kan hjälpa dig med bedömning och behandling som gäller din rörelseförmåga.

Både för att främja hälsa och förebygga ohälsa samt rehabilitering. Vi hjälper dig med bedömning, behandling och träning efter skada, sjukdom eller smärta i skelett, muskler, leder och nerver. Vi har specialist kompetens för att behandla stress, psykisk ohälsa och smärta med KBT inriktning. Behandling och träning kan ske både individuellt eller i grupp som träning, basal kroppskännedom, smärt och stresshantering.

Fryksdalshälsan FysioRehab har ett begränsat avtal med landstinget. Vårdval sjukgymnastik och fysioterapi vilket innebär att du betalar 200 kr i patientavgift, högkostnadsskydd och frikort gäller.

Vi bedriver även kiropraktormottagning och företagshälsovård, där vi ingår i ett nätverk med olika specialist kompetenser. För dessa tjänster gäller inte landstingsavtalet.

Mer information finns på www.fryksdalshalsan.com

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.