Fysiologiska kliniken Kalmar

Öppettider

| Mån-Tor 07:30 – 16:30 | Fre 07:30 – 16:00

Tjänster

Fysiologiska kliniken Kalmar

Till oss kommer du för att undersöka funktionen av ett specifikt organ. Du som kommer till oss kan exempelvis behöva undersöka hjärta, skelett, lungor, njurar eller hjärna. Vilken typ av undersökning som du behöver göra beror på vilket organ som du ska undersökas och varför. Det kan bland annat handla om att du behöver göra ett ultraljud av hjärtat eller blodkärl eller ett arbets-EKG för att undersöka hur hjärtat fungerar när du anstränger dig.

Information till patienter

Efter ordination av din läkare tar vi emot dig för EKG-tagning under följande tider: mån-fre 09.00-11.30 och 12.00-16.00. Var god och anmäl din ankomst i receptionen.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.