Fysiologimottagningen, Östersund

Öppettider

| Mån-Fre 07:15 – 16:00

Tjänster

Saknas

Fysiologimottagningen, Östersund

Klinisk fysiologi omfattar bland annat undersökningsmetoder som ultraljud och arbets-EKG för diagnostik av hjärt- kärlsjukdomar, utvidgad spirometriundersökning för utredning av lungornas funktion samt metoder för diagnostik av snarkning och obstruktiv sömnapné.

Information till patienter

Om du har förhinder att komma till en bokad tid för undersökning är det väldigt viktigt att du meddelar oss det så fort som möjligt. Det är med tanke på våra köer och att vi då kan erbjuda en annan patient den tiden istället.

Om du inte kommer till ditt inbokade besök – och inte har meddelat oss om det i förväg – så måste du ändå betala patientavgiften. Den är 300 kr.

Tänk på att inte använda starka dofter (ex. parfymer) när du besöker oss. Rök inte heller precis innan ditt besök, tack!

Remisskrav

Du måste ha remiss för att komma till oss.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.