Friska Tag Anna Ahlqvist, Göteborg

Öppettider

| Mån-Tor 07:00 – 19:00 | Fre 07:00 – 16:00

Tjänster

Saknas

Friska Tag Anna Ahlqvist, Göteborg

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens i att behandla och rehabilitera besvär från rörelse- och stödjeorganen samt psykisk ohälsa och stress.

Vi är viardeutbildade inom bland annat McKenzie-metoden, Ortopedisk Manuell Terapi (OMT), Mulligan, Akupunktur, Dry needling, sjukgymnastik för barn och ungdom. Medicinsk Yoga samt kognitiv Beteendeterapi (KBT). Vi finns i Friskis&Svettis Lokaler i Johanneberg och som patient hos oss kan du nyttja hela anläggningen inklusive ett fullt utrustat gym och träningssalar för din rehabilitering. Se www.friskrehab för ytterligare information om var och ens kompetens och våra behandlingsmetoder

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.