FREJA Mottagning

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 16:00

Tjänster

FREJA Mottagning

Välkommen till FREJA mottagning! Vi som arbetar på FREJA har lång erfarenhet inom hälso- sjukvård och brinner för vårt yrke samt mötet med varje kund. Vi lägger stor vikt vid att varje individ får ett professionellt bemötande.

Hos oss står ett förstklassigt bemötande alltid i fokus.

Vi tar hand om dig under Din/Er graviditet. Vi följer dig och erbjuder regelbundna besök och undersöker hur du och ditt barn mår under graviditeten. Besöken hos oss är gratis och helt frivilliga. Förutom vård under graviditet kan vi erbjuda information, råd och hjälp i valet av preventivmedel och ge information om abort och akuta p-piller. Vi tar också hand om de gynekologiska hälsokontrollerna som finns för att upptäcka tidiga cellförändringar.

Provtagning för sexuella överförbara sjukdomar och smittspårning ingår i vårt arbete. Vi tar emot både kvinnor och män oavsett könstillhörighet eller sexuell läggning. All rådgivning på mottagningen är gratis.

Vi ser fram emot ett möte!

Barnmorskorna på FREJA mottagning

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.