Första linjen unga Karlstadområdet, Karlstad-Hammarö-Kil-Forshaga-Grums

Öppettider

| Mån-Tor 08:00 – 16:30 | Fre 08:00 – 15:00

Tjänster

Första linjen unga Karlstadområdet, Karlstad-Hammarö-Kil-Forshaga-Grums

Till oss kan du vända dig med frågor om du är deppig och mår dåligt, känner dig orolig eller rastlös, har svårt att koncentrera dig, ofta hamnar i bråk med kompisar eller föräldrar, skadar dig själv, är eller har varit utsatt för våld, dricker mycket alkohol, har börjat använda droger eller bara behöver någon att prata med. Hos oss kan du och dina närstående få råd, stöd och behandling. Ungdomar och föräldrar kan själva söka sig till oss.

Du som kan söka hjälp hos oss bor i Forshaga, Grums, Hammarö, Karlstad eller Kils kommuner.

Vi erbjuder kortare behandlingsinsatser upp till cirka 5 möten. Behöver du mer eller annan hjälp än den vi kan ge, hjälper vi dig vidare.

Besöken kostar inget. Alla som arbetar här har tystnadsplikt.

Enhetschef Christina Sand, 054-61 83 29

Information till patienter

Ålder

Vi tar emot patienter som är från 6 – 20 år.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.