Förlossningsavdelningen Hallands sjukhus Varberg, Varberg

Öppettider

| Mån-Sön Dygnet runt

Tjänster

Förlossningsavdelningen Hallands sjukhus Varberg, Varberg

Till oss kommer du när du ska föda ditt barn. Du kommer tillsammans med din partner eller annan närstående som du vill ska vara med under förlossningen. Till stöd och hjälp vid din förlossning finns ett förlossningsteam som består av barnmorskor, undersköterskor, förlossningsläkare, barnläkare och anestesiläkare.

BB Varberg är stolta över sin verksamhet. Som stöd och hjälp under din förlossning och eftervårdstid finns vår kunniga och engagerade personal som har som mål att du ska få en trygg och säker förlossningsupplevelse. Möjlighet till familjerum, där ni kan vara tillsammans hela familjen och lära känna ert barn, det kan vi alltid erbjuda.

För förlossningspatienter finns det möjlighet att parkera vid akutentrén (platser märkta “Förlossning”) eller på den stora parkeringen i närheten. Gå in genom akutmottagningens entré och genom väntrummet. Gå genom glasdörrarna och upp för trappan.

På de parkeringsplatser som är märkta med “4 timmar”, behövs en p-skiva som ni kan köpa i centralreceptionen (entrén vid Apoteket) eller på akutmottagningen. På de parkeringsplatser som är märkta med bara “P” kan ni parkera utan p-skiva.

Information till patienter

Inför ett av ditt livs stora händelser vill vi gärna visa vad vi kan erbjuda dig på BB Varberg. Därför hälsar vi dig hjärtligt välkommen på besök!

För att grupperna inte skall bli för stora så är det obligatoriskt att ni anmäler er om ni vill delta. Boka tid för visning av förlossningen via våra E-tjänster här ovan. Vid problem att boka visning kan du kontakta koordinatorn på telefon 0340-64 69 95 på vardagar klockan 8-15.

Samling utanför akutmottagningens entré, där personal möter upp för vidare eskort till förlossningen. Välkomna!

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.