Förlossningsavdelning Universitetssjukhuset Örebro, Örebro

Öppettider

| Mån-Sön Dygnet runt

Tjänster

Förlossningsavdelning Universitetssjukhuset Örebro, Örebro

Välkommen till förlossningsavdelningen! Vi finns, tillsammans med specialistmödravården och ultraljudsmottagningen, i B-huset på plan 4. Du vänder dig till förlossningen från och med graviditetsvecka 22.

Vi önskar att du alltid ringer först för att vi skall kunna planera vår verksamhet samt kunna ta emot dig på bästa sätt. När du ringer till förlossningen får du prata med vår koordinator, som är den barnmorska som ansvarar för telefonrådgivningen. Här får du råd om du bör åka in direkt eller om du kan avvakta och stanna hemma en stund till. Under förlossningen följs du i möjligaste mån av samma personal. Personalen arbetar i skift. Personalbyte sker tre gånger per dygn. På vår avdelning träffar du även barnmorske- och läkarstudenter.

Information till besökare

Besöksregler

Efter överenskommelse med personal.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.