Folktandvårdens specialisttandvård Pedodonti – Barntandvård, Örebro

Öppettider

| Mån-Tor 07:00 – 18:00 | Fre 07:00 – 14:45

Tjänster

Folktandvårdens specialisttandvård Pedodonti – Barntandvård, Örebro

Vi tar emot barn och ungdomar som behöver specialisttandvård.

Barn och ungdomar som kommer till oss har oftast allvarliga allmänmedicinska sjukdomar, fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar, tandvårdsrädsla och/eller andra fysiska eller psykiska behandlingsproblem.

Vi som jobbar på kliniken är specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med barntandvård som specialinriktning.

Vi har stor erfarenhet av psykologiskt omhändertagande, lugnande medicinering och smärtlindring.

Information till patienter

Om du inte kommer till den bokade tiden får du betala. För barn och ungdomar med fri tandvård kostar det 300 kr och för vuxna 500 kr.

Om du avbokar när det är mindre än 24 timmar kvar till besöket kostar det 200 kr för barn och ungdomar med fri tandvård och 350 kr för vuxna.

Remisskrav

Vi tar emot remisser från hälso- och sjukvård, privattandvård och från våra egna kliniker inom Folktandvården.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.