Folktandvårdens specialisttandvård Odontologisk sömnmedicin/Apné, Örebro

Öppettider

| Mån-Fre 07:30 – 09:30

Tjänster

Folktandvårdens specialisttandvård Odontologisk sömnmedicin/Apné, Örebro

Till Apnémottagningen remitteras patienter från läkare för undersökning och behandling med apnéskenor/snarkskenor.

Vi som jobbar på kliniken är specialutbildade tandläkare och tandsköterskor med odontologisk sömnmedicin som specialinriktning. Vi har stor erfarenhet av behandling med många olika typer av skenor, beroende på patientens förutsättningar och behov.

Alla patienter som kommer till oss ska ha genomfört en sömnregistrering och fått en diagnos. Beroende på diagnos får vissa patienter sin behandling som ett medicinskt behandlingshjälpmedel, då betalar de hälso- och sjukvårdsavgift per besök (frikort gäller), andra patienter får betala behandlingen själva.

Förutom patientbehandlingar bedriver vi utbildning för tandvårdspersonal och forskning kring sömnapné och snarkning.

Information till patienter

Om du inte kommer till den bokade tiden får du betala. För barn och ungdomar med fri tandvård kostar det 300 kr och för vuxna 500 kr.

Om du avbokar när det är mindre än 24 timmar kvar till besöket kostar det 200 kr för barn och ungdomar med fri tandvård och 350 kr för vuxna.

Remisskrav

För att komma till oss behövs remiss. Kontakta din vårdcentral. Om du behöver apnéskena remitteras du vidare till oss.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.