Folktandvården Storvreta

Öppettider

| Mån-Tis 07:00 – 19:00 (ej helgdagar) | Ons-Fre 07:30 – 17:00 (ej helgdagar)

Tjänster

Folktandvården Storvreta

Vi erbjuder tandvård till barn och vuxna och utför alltifrån undersökningar och förebyggande vård till avancerade behandlingar. Vårt team består av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och ibland även specialister. Du träffar den som är bäst på just ditt aktuella vårdbehov. Vi har ett nära samarbete med specialister inom hela länet och även erfarenhet av behandling av tandvårdsrädda.

På många av Folktandvårdens kliniker finns tandvårdspersonal som talar ett eller flera språk. Vi kan utan kostnad boka tolk för språk, till dig som är döv, dövblind, vuxendöv och hörselskadad. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Parkering finns utanför kliniken

Verksamhetschef: Elisabeth Mårtensson

Arbetsledare: Åsa Dolk

Barn och ungdomar i Österbybruk kallas för undersökning till vår mobila enhet vid Vårdcentralen i Österbybruk. Telefonkontakt sker via Folktandvården i Storvreta.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.