Folktandvården Örsundsbro

Öppettider

| Mån 07:10 – 17:00 ej helgdagar | Tis 07:10 – 17:30 (ej helgdagar) | Ons 07:30 – 16:30 (ej helgdagar) | Tor 07:10 – 18:00 (ej helgdagar) | Fre 07:10 – 15:00 (ej helgdagar)

Tjänster

Folktandvården Örsundsbro

Vi erbjuder tandvård till barn och vuxna och utför alltifrån undersökningar till rotfyllningar. Vi har även erfarenhet av att ta hand om dig som är tandvårdsrädd. Meddela oss gärna när du ringer, så hjälper vi dig genom besöket. Vårt team består av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och ibland även specialister. Du träffar den som är bäst på just ditt aktuella vårdbehov.

På många av Folktandvårdens kliniker finns tandvårdspersonal som talar ett eller flera språk. Vi kan utan kostnad boka tolk för språk, till dig som är döv, dövblind, vuxendöv och hörselskadad. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Fri parkering utanför kliniken

Verksamhetschef: Carl-Henrik Annefors

Arbetsledare: Karin Helgosson

Akut tandvård

Har du akuta besvär försöker vi om möjligt ta emot dig samma dag.

Fri WiFi och fri parkering erbjuder vi i Örsundsbro!

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.