Färjestadens hälsocentral

Öppettider

| Mån-Fre 07:45 – 17:00

Tjänster

Färjestadens hälsocentral

Vi erbjuder dig nära och trygg sjukvård av personal med bred kompetens och lång yrkesverksamhet.

Vi är en av länets regiondrivna hälsocentraler och har en personal på ungefär 20 personer som arbetar med ca 9000 listade patienter.

Hos oss arbetar 6 läkare, alla med specialiskompetens i allmänmedicin, i perioder har vi även utbildningsläkare. Utöver läkar- och distriktssköterskemottagning finns specialistsköterskemottagningar inom astma/KOL, inkontinens, livsstil, demens, diabetes och vaccination. Vi har tre undersköterskor som bland annat sköter provtagningen. På mottagningen finns 4 medicinska sekreterare som ansvarar för dokumentation och reception. Det finns även en primärvårdspsykolog på hälsocentralen.

Välkommen till oss!

Verksamhetschef Jonas Falk

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.