Dagrehabiliteringen Ljungby

Öppettider

| Mån-Ons 08:00 – 16:00 | Tor 08:00 – 13:00

Tjänster

Saknas

Dagrehabiliteringen Ljungby

Dagsjukvården på Rehab har plats för 6 patienter per dag.

Våra patienter kommer från målgrupperna geriatrik, neurologi samt ortopedi. Patienten är boende hemma men i behov av rehabilitering. Vid ett bedömningssamtal träffar patienten ett dagvårdsteam för att avgöra vilket rehabiliteringsbehov som finns. Därefter sätts en indiviuellt anpassad rehabplan upp. En till tre gånger per vecka kommer sedan patienten till vår dagsjukvård.

För att ge patienterna bästa möjliga vård arbetar personalen i dagvårdsteam. I teamen ingår olika kategorier av vårdpersonal tex sjuksköterskor, arbetsteraupeter, sjukgymnaster, läkare och kuratorer.

På rehab finns även Parkinsonsköterska med egen mottagning.

Verksamhetschef Carina Nilsson, tel 0372-58 50 00, växel

Information till patienter

Remisskrav

Ja

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.