Dagrehabilitering Hudiksvall Nordanstig

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 17:00

Tjänster

Saknas

Dagrehabilitering Hudiksvall Nordanstig

Dagrehab ger möjlighet till rehabiliterande insatser i grupp och individuellt tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast och rehabassistent. Vid behov av tal-, språk-, röst- eller sväljträning får du träffa en logoped. Verksamheten bedrivs av primärvården på sjukhuset, Hus 11, i Hudiksvall.

Första besöket sker ofta i hemmet, men ibland i hus 11. Besöket avser bedömning av arbetsterapeut och fysioterapeut/sjukgymnast. Därefter formuleras mål för träningsperioden i en rehabiliteringsplan tillsammans med dig. Träningsperiodens längd är 6-9 veckor, men kan variera beroende på den enskildes behov. Träningen sker två gånger/vecka. Du går i en förmiddags- eller eftermiddagsgrupp. Träningen sker i två pass med fika emellan. Det utgör även ett träningstillfälle med iordningställande och städning efteråt.

Information till patienter

Vid behov av sjukresor under en träningsperiod beställer du själv dina resor till och från Dagrehab på tfn. 0771-38 39 40.

Beställ resorna till baksidan av hus 11, vid bassängen, så kommer du direkt till oss. Vid träning hos oss behöver du lämpliga skor och kläder som man kan röra sig obehindrat i.

Remisskrav

Remiss från läkare eller rehabpersonal i Hudiksvall/Nordanst

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.