CityAkuten Vaccination och Resemedicin

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 16:30

Tjänster

CityAkuten Vaccination och Resemedicin

I ditt första besök ingår alltid kostnadsfri rådgivning och vi lägger upp ett individanpassat vaccinationsprogram utifrån just dina behov. Vi ger även rekommendationer om hur du skyddar dig mot andra tropiska sjukdomar som inte går att vaccinera mot.
Förutom resevaccin så ger vi även vaccin mot TBE, influensa, bältros, vattkoppor och livmoderhalscancer.

Om du blivit biten av ett djur utomlands och behöver påbörja vaccination mot rabies pga ett misstänkt smittillbud hänvisas du att kontakta närmaste akutsjukhus för fortsatt vård. 

Vi utför även hälsoundersökningar och intyg efter tidsbokning på telefon 010-601 03 11 

Till oss kommer du om du vill vara säker på att få träffa professionella sjuksköterskor och infektionsläkare med unik kompetens inom vaccination och resemedicin. Vi har full koll på hela världen, de senaste rekommendationerna och eventuella sjukdomsutbrott. Boka din tid på www.cityakuten.se 

Driftsform

Driftsform: Privat, utan offentlig finansiering

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.