Centrumkliniken husläkarmottagning

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 17:00 Paus/lunch 12-12.30

Tjänster

Centrumkliniken husläkarmottagning

Välkommen till Centrumklinikeni Uppsala!

Centrumkliniken drivs med hög kompetens och fokus på personliga relationer och närhet. Vi arbetar både med vård och förebyggande insatser. Vi har avtal med Landstinget och därmed samma priser.

Vi vill göra det enkelt och bra för dig genom att samla alla under samma tak i fräscha och mysiga lokaler mitt i centrala Uppsala.

Här kan du träffa allmänspecialistläkare och sjuksköterskor med specialistkompetens inom astma, KOL, diabetes- och distriktssjukvård.

Vi har också sjukgymnaster med eget gym, dietist, kurator, psykologer, gynekologer, ögonläkare och en ögonplastikkirurg. Provtagningslabbet är öppet varje vardag mellan 08.15-11.00.

För ytterligare information och tider, se vår hemsida

http://www.familjedoktorerna.se/centrum/

Varmt välkommen till oss!

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.