Capio Vårdcentral Östermalm

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 17:00

Tjänster

Capio Vårdcentral Östermalm

Kontakt äldremottagningenHör av digtill oss för rådgivning och tidsbokning till sjuksköterska. Du nåräldremottagningen på telefon utan knappval, där du får prata direkt med ensjuksköterska. Telefontid; helgfria vardagar kl. 14-15. Observera atttelefontider under sommar och jul kan variera. Tel: 08-12001080. Adress: Capio VCÖstermalm Grevgatan 34 114 53 Stockholm.

På äldremottagningen erbjuder vi: Telefonrådgivningav sjuksköterska, Genomgång av dina mediciner, Hälsosamtal med sjuksköterska, Hjälpvid inkontinens, Kontroll av blodtryck, Minnes-test, Förebyggande hälsovård

Vi kan tillexempel hjälpa dig med genomgång och kontroll av dina mediciner,inkontinenshjälpmedel, blodtryckskontroll och hälsosamtal. Vi erbjuder diglivsstilssamtal med fokus på kost och motion. På äldremottagningen har vi ensjuksköterska som svarar på dina telefonsamtal. Du når vår äldremottagning påett direktnummer utan knappval. Vårt mål är förbättrad livskvalitet för dig!

Du som är 75åreller äldre och är listad hos oss på Capio Vårdcentral Östermalm är välkommentill vår nya mottagning för äldre.  
På äldremottagningen kan vi ge dig som är äldre, bättre tillgänglighet och mersammanhållen vård.

Äldremottagningen öppnar 190901. Äldremottagningen är ett erbjudande till dig som är 75år eller äldre och är listad hos oss. Om duhellre vill fortsätta att ringa eller komma till oss som vanligt går det likabra.

Välkommen till Capio vårdcentral ÖstermalmVår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande när du besöker vår vårdcentral.För utförligare information om vilken typ av vård vi kan erbjuda läs mer under Vårt vårdutbud.

Vårdcentralen har öppet:Helgfria vardagar kl. 8.00-17.00.
När vårdcentralen är stängd hänvisar vi till Sabbatsbergs Husläkarjour.

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Husläkarverksamhet

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.