Capio Vårdcentral Hagsätra

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 17:00

Tjänster

Capio Vårdcentral Hagsätra

Akutmottagningen är tidsbokad.
Husläkarjouren Söder. Telefon: 123 390 00 mån-fre 17.00-22.00 lör-sön 08.00-22.00. Ringvägen 113.
 

Vi är en godkänd Astma-/KOL-mottagning. Läs mer om Astma-/KOL-mottagning i Stockholms läns landsting på nedanstående länk:http://www.1177.se/Stockholm/Regler-och-rattigheter/Astma-KOL-mottagning-i-Stockholm/

Capio Vårdcentral Hagsätra
Äldremottagningen är ett erbjudande till dig som är 75 år eller äldre och är listad hos oss. Om du hellre vill fortsätta att ringa eller komma till oss som vanligt går det lika bra.Välkommen att höra av dig till oss för rådgivning och bokning av besök. Du nåräldremottagningen på telefon utan tonval där du får tala direkt med en sjuksköterska.
Telefon: 08-120 010 44Telefontid: måndag–fredag kl. 11.00-12.00Övrig tid går det bra att ringa vårdcentralen som vanligt.

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Husläkarverksamhet

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.