Capio Specialistvård Hälsoservice, Eslöv

Öppettider

| Mån 07:30 – 17:00 | Tis 07:30 – 20:00 | Ons-Tor 07:30 – 17:00 | Fre 07:30 – 16:00

Tjänster

Capio Specialistvård Hälsoservice, Eslöv

Hälsokontroll

Känner du dig frisk – vill du förbli frisk? Privat eller genom företaget? Ge dig själv en hälsokontroll, för att förebygga ohälsa. Per Reimers, specialist i allmänmedicin, hjälper dej att förebygga ohälsa och upptäcka eventuella hälsorisker. Om det behövs visar han dej vägen till den bästa vården.

Vi erbjuder dig en större läkar- och sköterskebaserad hälsokontroll med omfattande blodprovstagning* samt EKG, hörselkontroll, syntest, lungfunktionsmätning och blodtryck. (OBS. För dig över 50 år ingår markör för blod i avföringen samt PSA för män.)

*Blodprovstagning = blodvärde, blodsocker, leverprover, njurfunktion, blodfetter, sköldkörtelprov, järn och sänka.

Intyg

Allmänspecialist Per Reimers har mångårig kompetens och erfarenhet av att utfärda friskintyg, t.ex:

körkortsintyg

intyg för arbete

studier utomlands

adoptionsintyg

Vi ger dig råd inför din resa och går även igenom ditt grundskydd.

Vi tillhandahåller vaccinet här och vaccinerar dig vid första besöket.

När det gäller nybesök för resevaccination kan du boka tid direkt på nätet genom att trycka på den blå länken nedan.

Då du bokat en tid i vår webb-tidbok kommer du att slussas över till ett medicinskt frågeformulär som vi ber dig fylla i. Detta finns sedan som underlag för ordination inför ditt besök. Du behöver inte skriva ut formuläret utan endast spara det efter att du svarat på frågorna. Via mail kommer du även få en länk till formuläret.

Du kan även ringa och boka tid till våra sjuksköterskor på vaccinationsmottagningen.

Studentrabatt

Du som är student får 10 procent rabatt på vissa resevaccinationer mot uppvisande av Studentkortet eller Mecenat-kortet.

Läkare

Anders Nauclér, docent i infektionssjukdomar, tidigare tjänstgjort som överläkare på infektionskliniken SUS Malmö. Arbetat under många år i ett flertal afrikanska länder som rådgivare, forskare och läkare inom folkhälsosjukdomar/HIV och tropikmedicin.

Det går bra att kontakta oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.