Capio Ätstörningscenter Varberg

Öppettider

| Mån-Sön Dygnet runt

Tjänster

Capio Ätstörningscenter Varberg

Vi erbjuder specialiserad behandling för personer med ätstörningar av alla olika typer. Vi har funnits i Varberg sedan 1992 och har 24 vårdplatser för heldygnsvård inklusive uppföljning och utslussning. Vi tar emot patienter i alla åldrar.

Till oss kommer du via specialistremiss från psykiatrin. Efter remissens ankomst erbjuder vi – oftast inom 10 arbetsdagar – tid för bedömningssamtal och studiebesök. Bedömningen genomförs av psykolog/erfaren behandlare och diskuteras därefter i vårdteamet för ställningstagande och planering.

Behandlingstiden utvärderas och anpassas efter varje persons individuella behov. Grundprogrammet omfattar vanligen minst 16 – 20 veckors behandling, men kan variera på uppdrag från remittent. Vi erbjuder uppföljning både på utslussningsavdelning och/eller i -lägenhet.

Är du orolig och vill få råd?

Ring vår telefonrådgivning mån-fre 11.00-12.00 08-590 009 88.

Information till patienter

Remisskrav

Specialistremiss och betalningsförbindelse från psykiatrin krävs från ditt hemlandsting.

Information till besökare

Besöksregler

Planeras tillsammans med personalen.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.