Nytt

Alkohollinjen

Öppettider

| Mån-Tor 12:00 – 19:00 | Fre 12:00 – 17:00

Tjänster

Saknas

Alkohollinjen

Alkohollinjen erbjuder stöd per telefon för dig som vill ha stöd att förändra dina alkoholvanor. Även du som är anhörig till någon som har alkoholproblem kan få stöd av oss. Samtalen är kostnadsfria och det går att ringa från hela landet. Du som ringer kan välja att vara anonym.

Alla våra rådgivare har utbildats för att arbeta med telefonrådgivning för personer med alkoholproblem och anhöriga till personer med alkoholproblem.
Samtalen kan handla om att förändra de egna alkoholvanorna eller hur du som är anhörig kan hantera din egen situation eller stödja en förändring av en närståendes alkoholvanor.
Om du i din yrkesroll möter personer med riskbruk av alkohol eller närstående kan du få råd och handledning kring hur du kan bemöta och stödja dessa personer. Alkohollinjen drivs av Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin inom Stockholms läns landsting.
På vår hemsida kan du få mer information om hur Alkohollinjen arbetar och hur ett samtal kan gå till.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.