Nytt

Aleris Röntgen Sabbatsberg

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 17:00

Tjänster

Aleris Röntgen Sabbatsberg

Aleris Röntgen Sabbatsberg har fr o m den 2/2-2019 inte avtal med Stockholms läns landsting och har därför fr o m den 2/2-2019 endast möjlighet att ta emot remisser från vårdgivare med fullt kostnadsansvar.

Har du fått en remiss för undersökning till oss, som inte har utförts före den 2 februari 2019, så kommer remissen att överföras till Unilabs Röntgen. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på tel 08-690 63 23.

Obs! Vi tar precis som tidigare emot privatbetalande patienter och patienter via Försäkringsbolag – remiss behövs. Vi utför magnetkameraundersökningar, datortomografi,konventionell röntgen, ultraljud samt mammografi. Kontakta oss gärna för mer information. www.aleris.se/rontgensabbatsberg

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Medicinsk radiologi

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.