Nytt

Akutmottagning Norrtälje sjukhus Tiohundra

Öppettider

| Mån-Sön Dygnet runt

Tjänster

Saknas

Akutmottagning Norrtälje sjukhus Tiohundra

Norrtälje sjukhus akutmottagning är en av region Stockholms akutmottagningar. Vi tar emot vuxna patienter med akuta sjukdomstillstånd och olycksfall. 
 
Vi tar även emot barn med enklare akuta sjukdomstillstånd. Vid behov av barnakut-mottagning hänvisas till AstridLindgrens Barnsjukhus.
.

Om du inte är akut sjuk ska du i första hand kontakta din vårdcentral eller jourläkarmottagning. Du kan också kontakta 1177 Vårdguiden på telefon 1177 för rådgivning. Våra telefoner är kopplade till 1177. Behöver du kontakt med oss kopplas du vidare via 1177.
.

Svårt sjuka och skadade patienterna behöver få kortast möjliga väntetid, därför bedöms och prioriteras alla sökande. Det kan innebära att den som väntat längst inte alltid är näst på tur att få träffa läkare.
 
Hur länge du behöver vänta beror på hur många besök som är före dig, din prioritet och andras prioriteringar. Det går inte att säkert meddela hur lång väntetiden blir och den kan ändras med kort varsel.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.