Nytt

Akutavdelning Karlshamn, Karlshamn

Öppettider

Saknas

Tjänster

Saknas

Akutavdelning Karlshamn, Karlshamn

Hos akutavdelningen i Karlshamn arbetar specialistutbildade sjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, avdelningschef och specialistläkare inom medicin. Vi har daglig konsultation med specialistläkare inom thorax. Vi har också tillgång till narkossköterska och narkosläkare i nära anslutning till akutavdelningen. Sjukgymnast, dietist och arbetsterapeut finns också tillgängliga dagligen.

I vår personalgrupp finns det en lång erfarenhet av akutsjukvård.

Information till patienter

Akutavdelningen har inte någon öppen mottagning som du kan åka till direkt. Till vår avdelning kommer du med ambulans eller via bedömningsbil. Du kan också komma med remiss från vårdcentral eller mottagning på sjukhuset. Vi tar emot patienter med andningsbesvär, yrsel, bröstsmärta, infektioner av olika slag, propp i benet, stroke med mera. Vi utför behandling dygnet runt för dig som drabbas av stroke.

Patienter med kirurgiska och ortopediska besvär som exempelvis buksmärtor och misstänkta benbrott hänvisas att ringa 1177 eller besöka akutmottagningen Karlskrona.

Nödnumret 112 finns om du själv eller någon i din närhet omedelbart behöver akutsjukvård.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.