Nytt

AK-mottagning Sandviken

Öppettider

| Mån-Fre 07:30 – 16:00

Tjänster

AK-mottagning Sandviken

Välkommen till AK-mottagningen! AK betyder antikoagulantia som är en grupp blodförtunnande läkemedel. Mottagningen tar hand om alla patienter som står på AK-behandling i Gästrikland. Vi som arbetar på mottagningen i Sandviken är sjuksköterskor. Kontakten med dig som behandlas med blodförtunnande läkemedel, Waran eller NOAK, sker huvudsakligen via telefon eller brev.

De vanligaste behandlingsorsakerna hos oss är förmaksflimmer, lungemboli, djup ventrombos och mekaniska hjärtklaffar. Provtagning sker på din hälsocentral eller på klinisk kemi och transfusionsmedicin på Gävle sjukhus.

Information till patienter

Vi tar emot patienter som är 18 år och äldre.

Remisskrav

Hit kommer bara patienter som har remitterats.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.