Nytt

Affektiv mottagning Umeå

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 17:00

Tjänster

Affektiv mottagning Umeå

Verksamheten vänder sig till dig som är mellan 18 och 60 år och är i behov av psykiatrisk specialistvård. Affektiv mottagning har som profiluppdrag metodutveckling, diagnostik, behandling och rehabilitering av patienter med bipolära syndrom och depressioner som motiverar behandling inom den specialiserade psykiatrin. Vi har ett särskilt ansvar för metodutveckling av ADHD-behandling. Vi har också som uppdrag att behandla annan psykiatrisk problematik inom det allmänpsykiatriska området.

Behandlingen kan ske individuellt och/eller i grupp och kan vara psykologisk, farmakologisk, familje- och nätverksinriktad eller sjukgymnastisk med inriktning på kroppskännedom.

På Affektiv mottagning arbetar sjuksköterskor, läkare, psykologer, skötare, kuratorer och fysioterapeut.

Vi har telefontid helgfri måndag till fredag via återuppringning. Telefontiderna kan variera.

Information till patienter

Om du har en pågående behandlingskontakt på mottagningen – använd våra e-tjänster

Telefon sjuksköterska/sekreterare 090-785 93 60

Om du inte har en pågående behandlingskontakt men önskar behandling, ring Psykiatriska klinikens remissmottagning telefon 090-785 63 90

Telefontid torsdagar klockan 08.00 -09.00

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.