Nytt

Adhd-mottagningen, Halmstad

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 16:00

Tjänster

Adhd-mottagningen, Halmstad

Adhd-mottagningen inom BUP Halland finns i Halmstad och tar emot patienter från hela länet. Här bedömer man om ett barn uppfyller kri­terierna för adhd och i sådana fall startar mottagningen också en basbehandling. Här arbetar läkare, sjuksköterska och sekreterare.

Adhd är den vanligaste orsaken till kontakt med BUP. Ofta kan enkla åtgärder ha stor effekt. Långa väntetider till utredning har inneburit att bra vård ofta ges alldeles för sent. Med den här mottagningen har vi ett snabbspår för dem som har en okomplicerad adhd.

Vi erbjuder ett besök för bedömning och de som får medicin får två besök till en sjuksköterska. Dessutom ger vi en föräldrautbildning, – Vägledande utbildning om adhd, i storgrupp. Principen är att ge enkla insatser snabbt.

Första gången man tar kontakt med BUP i Halland ska man alltid ringa BUP-linjen, tel 010-476 19 99.

Information till patienter

Remisskrav

Ja, från annan vårdgivare eller egenremiss via BUP-linjen.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.