AC Ord Psykoterapi Musikterapi Utbildning, Uppsala

Öppettider

| Mån 15:00 – 19:00 | Tis 16:00 – 18:00 | Tor-Fre 08:00 – 17:00

Tjänster

Saknas

AC Ord Psykoterapi Musikterapi Utbildning, Uppsala

Psykoterapi för vuxna, unga vuxna, barn och ungdom.

I psykoterapin kommer vi alltid överens om fokus och målsättning för terapin. Jag arbetar med kortare insatser, såväl som längre psykoterapier.

Som psykoterapeut är min inriktning psykodynamisk terapi. Kognitiva interventioner samt kreativa arbetssätt kan även förekomma. Vid korttidsterapi är jag utbildad i en evidensbaserad metod, CCRT, där speciell livsproblematik finns i fokus. Tillsammans kommer vi fram till vad som passar.

Man kan vända sig till mig för olika svårigheter. Det kan exempelvis handla om relationer, självkänsla, social osäkerhet, ångest, nedstämdhet, depression, förluster, identitetsproblematik, kris eller traumatiska erfarenheter.

Barn och ungdom hamnar ibland i svårigheter i sin utveckling. Jag arbetar med barn i terapi samt ungdomar och unga vuxna. Är även musikterapeut samt handledare och lärare i psykoterapi utbildad på Karolinska Institutet.

Information till patienter

Aktuell terapeut: Hillevi Torell. Vårdavtal finns.

Ingen ledig kapacitet finns. Psykoterapi för vuxna, unga vuxna, barn och ungdom.

Remisskrav

Remiss från psykiatrin krävs.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.