AB Evelina Linder KBT

Öppettider

| Mån-Fre 09:00 – 17:00

Tjänster

Saknas

AB Evelina Linder KBT

Jag är socionom och legitimerad psykoterapeut med inriktning kognitiv beteende terapi – KBT. Jag har lång erfarenhet av psykoterapi med ungdomar från ca 14 år och vuxna i alla åldrar. Jag har erfarenhet att arbeta med olika former av psykisk ohälsa såsom exempelvis ångestproblematik, nedstämdhet/depression, sömnstörningar, stress, oro, relationssvårigheter och ätstörningar.

KBT är en terapiform där vi huvudsakligen arbetar med de problem och svårigheter som du upplever att du har i din aktuella vardag.

Vi arbetar med tankar, känslor och beteendemönster. Fokus ligger på här och nu och på att vi tillsammans ska hitta konkreta och fungerande strategier för att du ska kunna och vilja komma över det som är problematiskt för dig.

Mer information kan du hitta på min hemsida.

Information till patienter

Ingen ledig kapacitet finns.

Remisskrav

Remiss krävs

Ålder

Vi tar emot patienter som är 10 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.