Tidigare finansierade projekt – Tidig vård och utbildning (ECE)

1 min läsning

Tidigare finansierade projekt – Tidig vård och utbildning (ECE)

minus

  • Statens folkhälsoåtgärder för att förebygga och kontrollera diabetes, hjärtsjukdom, fetma och associerade riskfaktorer och främja skolhälsa (1305) samarbetsavtal finansierade alla 50 stater och distriktet av Columbia i 5 år. Alla bidragsmottagare var skyldiga att främja fysisk aktivitet i ECE-inställningen och många genomförda näringsstandarder i denna miljö.
  • Programmet för tidig barnomsorg och utbildning fetma, ett samarbetsavtal med Nemours Children’s Health System, stödde partnerskap med statlig folkhälsa och ECE i 15 delstater.
  • Pediatric Fetma Mini-Collaborative Improvement and Innovation Network (mini CoIIin), ett partnerskap med Association of State and Public Health Nutritionists, gjorde förbättringar i ECE:s standarder och bästa praxis i 13 stater. Information om alla 13 stater finns härExtern.
  • Projektet för barnfetma Research Demonstration Project (CORD) finansierade tre stipendiater för att koppla barnvårdgivare till samhällsmiljöer som ECE-anläggningar. Projektbidragen arbetade tillsammans med 60 ECE för att tillhandahålla utbildning och tekniskt bistånd.

Skriv ett svar

Your email address will not be published.

Senaste av Blog