Tidigare finansierade projekt – Tidig vård och utbildning (ECE)

2020-02-28
1 min läsning

Tidigare finansierade projekt – Tidig vård och utbildning (ECE)

minus

  • Statens folkhälsoåtgärder för att förebygga och kontrollera diabetes, hjärtsjukdom, fetma och associerade riskfaktorer och främja skolhälsa (1305) samarbetsavtal finansierade alla 50 stater och distriktet av Columbia i 5 år. Alla bidragsmottagare var skyldiga att främja fysisk aktivitet i ECE-inställningen och många genomförda näringsstandarder i denna miljö.
  • Programmet för tidig barnomsorg och utbildning fetma, ett samarbetsavtal med Nemours Children’s Health System, stödde partnerskap med statlig folkhälsa och ECE i 15 delstater.
  • Pediatric Fetma Mini-Collaborative Improvement and Innovation Network (mini CoIIin), ett partnerskap med Association of State and Public Health Nutritionists, gjorde förbättringar i ECE:s standarder och bästa praxis i 13 stater. Information om alla 13 stater finns härExtern.
  • Projektet för barnfetma Research Demonstration Project (CORD) finansierade tre stipendiater för att koppla barnvårdgivare till samhällsmiljöer som ECE-anläggningar. Projektbidragen arbetade tillsammans med 60 ECE för att tillhandahålla utbildning och tekniskt bistånd.

Skriv ett svar

Your email address will not be published.

Senaste av Blog

Don't Miss

Övervikt

Allt om Övervikt Övervikt är ett stort problem som påverkar