Salladsbarer till skolor

2 min läsning

Salad Bars to Schools

MinusRelated Pages

Salad Bars till skolor är en unik offentlig-privat partnerskap för att mobilisera och engagera intressenter på lokal, statlig och nationell nivå för att främja och sponsra salladsbarer i skolor. Skolbarn äter mer frukt och grönsaker när de har en mängd olika val, till exempel de som finns i en egen salladsbar. Att hjälpa barn att utveckla goda matvanor tidigt i livet bidrar till att maximera akademiska prestationer under skolåren och främjar välbefinnande under hela livet. Genom att stödja salladsbarer till skolors uppdrag att öka förekomsten av salladsbarer i skolor över hela landet, strävar Riktlinjer efter att säkerställa att varje barn har valet av hälsosam frukt och grönsaker varje dag i skolan.

Salad Bars till skolor är ett initiativ av kocken Ann Foundation, United Fresh Produce Associationoch Whole Kids Foundation. Från och med 2018 har Salad Bars to School programmet levererat över 5 000externaikonsalladsbarertill skolan över hela landet.

Sallad Bars till skolor Success Stories

Genom sallad Bars till skolor, skolor över hela landet gör framsteg mot att bli friskare. Nedan är bara några av de många skolor som har lagt salladsbarer.

  • Salladsbarer i Los Angeles skolor: Hur kan du följa deras ledning? Med hjälp av salladsbarer till skolorvisar Los Angeles Unified School District salladsbar programmet vad som kan hända när studenter och föräldrar tar initiativ för att stödja hälsosam kost i skolcafeterior.
  • Alla Cincinnati Public Schools har salladsbarerStudenter har nu tillgång till ett brett utbud av färsk frukt och grönsaker varje dag på sin skolas salladsbar.
  • Kiana School i Alaska Får en sallad Barför Alaskans som bor i denna avlägsna norra by, äta hälsosam presenterar några unika utmaningar. Det kalla vädret och bristen på solljus begränsar frukterna och grönsakerna som odlas här, och inte mycket producerar tar sig upp till detta område. Genom salladsbarer till skolor har Kianas salladsbar program varit en överväldigande framgång.

Kolla in Salladsbarer till skolan: Mixför intervjuer med salladsbar ledare och tips om salladsbar operationer. Resources

School Nutrition erbjuder förslag för att ge näringsrika och tilltalande livsmedel och drycker samt tillräckligt med tid för lunch. Se även tips för att kommunicera konsekventa näringsmeddelanden genom marknadsföring, under fester och servera mat som belöningar. På sidan finns en länk till det övergripande ramverket för att ta itu med skolans näringsmiljö och tjänster för att påverka elevernas tillgång till hälsosam mat och dryck i skolan.

Få en sallad BarInformation för att ansöka om en salladsbar bidrag.

Lär dig hur din skola kan lägga till en salladsbar idag! pdf-ikonen[PDF—1,12 MB] Läs mer om fördelarna med skolsalladsbarer och hur din skola kan utveckla ett lyckat salladsprogram i denna broschyr från Association of State Public Health Nutritionists (ASPHN) .

ASPHN Sallad Bars till skolor ResurserTre stater utvecklat salladsbarer till skolor resurser som en del av Hälsosamma platser för barn att äta projekt från Association of State Public Health Nutritionists (ASPHN): Iowa, Alaska och New Mexico. Se även länkar till ytterligare resurser för salladsbarer som utvecklats av ASPHN-medlemmar och partners.

Främja och stödja skolsalladsbarer: En åtgärdsguide för State Health Practitionerspdf-ikon[PDF-7.69MB] Skolsalladsbarer kan vara en del av ett omfattande näringsutbildningsprogram som involverar skolpersonal, föräldrar och medlemmar i samhället att påverka mängden frukt och grönsaker studenter äter varje dag. Den här guiden hjälper dig att lära dig mer om skolsalladsbarer och diskutera sätt på vilka du kan marknadsföra och stödja skolsalladsbarer i dina stater, samhällen och skolor.

Den säkra användningen av salladsbarer i skolorpdf-ikonen[PDF-400KB] modifierbar faktablad skapades för att hjälpa statliga folkhälsodietister att uppmuntra salladsbarer i skolor och att överbrygga luckor i diskussionerna kring sallad bar livsmedelssäkerhet.

Skriv ett svar

Your email address will not be published.

Senaste av Blog