Nytt

Restylane (fillers)

Restylane är en typ av filler, vilket är produkter som används för att fylla ut och mjuka upp rynkor och linjer i huden, samt för att ge volym och form till ansiktsdrag. Fillers, inklusive Restylane, är populära behandlingar för att förbättra och förstärka ansiktets drag och konturer. Fillers används oftast för att korrigera rynkor, djupa linjer, tillföra volym och skapa konturer i ansiktet.

Restylane innehåller hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i huden och som hjälper till att bibehålla fuktigheten och elasticiteten. Hyaluronsyra används som filler eftersom det kan binda till vatten och ge volym och fyllighet till huden.

Restylane administreras genom att det injiceras direkt i huden med en tunn nål. Behandlingen är ofta snabb och kan utföras på en klinik eller skönhetssalong av legitimerad vårdpersonal. Det kan krävas flera behandlingar för att uppnå önskat resultat, och resultatet varar vanligtvis i några månader eller till och med ett år beroende på produkt och din hud.

Det är viktigt att notera att filler, inklusive Restylane, skall endast injiceras av legitimerad vårdpersonal, dvs läkare, tandläkare eller sjuksköterska med utbildning i injektionsbehandling. Det är viktigt att diskutera eventuella förväntningar och eventuella risker med behandlaren innan behandlingen påbörjas.

Innehåll