Näsplastik med 3D-simuleringssystem

1 min läsning

Näsplastik är ett av de mest efterfrågade ingreppen. Antingen av estetiska eller funktionella skäl. Det kan också vara en kombination av dessa. Vanligast är att man minskar storleken på sin näsa eller ta bort en puckel på näsryggen. Många vill också förändra nästippens utseende eller höja en hängande nästipp.

När det gäller funktionella näsoperationer är det vanligt att vi rätar ut en sned nässkiljevägg eller minskar de så kallade näsmusslorna för att förbättra andningen genom näsan.

Om du har en ojämn näsrygg som du önskar jämna ut finns även icke-kirurgiska alternativ som till exempel fillers.

Eftersom näsan har en sådan central plats i ansiktet kan en näsplastik dramatiskt förändra utseendet. Därför är det viktigt att du kan få en så realistisk uppfattning av slutresultatet av din näsplastik i förväg. Det gör vi med hjälp av olika typer av simuleringar. Vi använder oss av bland annat av Vectra 3D som är världens mest avancerade 3D-simuleringssystem.

Skriv ett svar

Your email address will not be published.

Senaste av Blog

Har du diabetes, övervikt eller fetma?

Dialiv är appen för alla med diabetes. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontroll och få stöd när du behöver det.

Dialiv är appen för alla med diabetes, övervikt eller fetma. Få tillgång till alla verktyg du behöver. Chatta med läkare när du vill. Ta kontrollen.

Nu med Blodsockerkit!