Köpvillkor

diabetes.nu ansvar och administrerar för webshopen på vår hemsida. För vår webbshop samarbetar vi med olika företag som säkerställer att produkten levereras och att allmänna köpevillkor uppfylls.

Allmänt

Personer som har fyllt 18 år får handla på egen hand. De individer som är under 18 år måste ha målsmans tillstånd att beställa hos oss.

Priser

Samtliga priser på anges i svenska kronor (SEK) inkl. moms.

Frakt/fraktkostnad

Vid beställning anges fraktkostnaden i kassan. Inga ytterligare kostnader utöver fraktkostnaden tillkommer.

Hur sker betalningen?

Betalning sker via betalkort direkt när du befinner dig kassan och ska avsluta ditt köp. Det möjligt att betala med VISA, MasterCard och Swish. Kortbetalning hanteras av vår samarbetspartner Klarna som garantera säker anslutning.

Kvitto och orderbekräftelse

Efter avslutad beställning får du möjlighet att skriva ut ett kvitto direkt på. Vidare erhåller du en orderbekräftelse skickad till din e-postadress. Spara orderbekräftelsen för ev. kontakter med vår kundtjänst. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att din e-postadress stämmer och meddela oss (support@diabetes.nu) så skickar vi om bekräftelsen.

Ångerrätt

Du har rätt att ångra ditt köp om detta sker inom 14 dagar från den dag du mottog varan. Som kund måste du informera supporten om eventuella returer, detta underlättar returprocessen. Kontakta vår support för närmare instruktioner.

För att åberopa ångerrätt måste du som konsument hålla varan i väsentligt oförändrat skick och förpackningen ska vara oöppnad. Förpacka varan väl vid retur. Transportskador som uppkommer pga bristfällig emballering debiteras dig som kund.

Reklamation

Som kund måste du informera återförsäljare om alla reklamationer. Om en vara är skadad eller felaktig när du mottager den bör du reklamera snarast, dock senast inom 7 dagar från leveransdatum.

Personuppgifter

Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med gällande data- och personuppgiftslagstiftning. Vi hanterar endast de uppgifter du givit till oss i samband med köp. Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part. Din e-postadress används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning. Kontakta oss om du vill göra ändringar av uppgifterna. Du har i samband med köpet fått ge ditt samtycke till att vi sparar dessa uppgifter.

Du kan begära att få ut vilka uppgifter vi har sparade om dig. Uppgifterna sparas minst i den tid som redovisningslagstiftningen och skattelagstiftningen kräver vilket kan begränsa din rätt att kräva att uppgifter om dig stryks ur våra register.

Kontakta oss

Du når vår kundtjänst enklast genom att maila support@diabetes.nu vi återkommer samma dag eller senast nästkommande vardag. Om du har frågor angående beställning går det även bra att använda vårt kontaktformulär på hemsidan som du hittar under ”Kontakta oss”. Vi återkommer så fort som möjligt till dig.

Företagsinformation:

  • Dialiv AB
  • Göteborg, 436 58,
  • support@diabetes.nu
  • Org.nummer: 559254-3804
  • Momsregistreringsnummer: SE559254380401