Bakteriell vaginos Behandling och vård

1 min läsning

Bakteriell vaginos Behandling och vård

Minus

Behandling är särskilt viktig för gravida kvinnor. Gravida kvinnor med BV kan leverera för tidigt (tidigt) eller lågt födelsevikt barn.

Kan bakteriell vaginos botas?

BV kommer ibland att gå bort utan behandling. Men om du har symtom på BV ska du kontrolleras och behandlas. Det är viktigt att du tar allt det läkemedel som du har ordinerat, även om symtomen försvinner. En vårdgivare kan behandla BV med antibiotika, men BV kan återkomma även efter behandling. Behandling kan också minska risken för vissa sexuellt överförbara sjukdomar.

Manliga sexpartners av kvinnor som diagnostiserats med BV behöver i allmänhet inte behandlas. BV kan överföras mellan kvinnliga sexpartners.

Behandlingsriktlinjer och uppdateringar

  • 2015 könssjukdom Behandlingsriktlinjer — Bakteriell vaginos (4 juni 2015)

Resurser för kliniker

  • Vaginit Self-Study ModuleExtern — En online inlärningsupplevelse som hjälper användarna att lära sig hantera vaginit. Den uppdateras kontinuerligt och integrerar de senaste riktlinjerna för könssjukdom behandling. Gratis CME/CNE tillgänglig. (November 1, 2017)
  • Det är inte bara patogenen längre: Genital Microbiome och konsekvenser för sexuellt överförbara infektioner — första sessionen i könssjukdom Prevention Science Series 2012 den 20 juni, presenterad av Jeanne Marrazzo, MD, MPH — Watch arkiverad inspelning och visa abstrakt.

( 6 juli 2012)

Relaterat innehåll

  • Könssjukdom & Graviditetsbehandling

Senaste av Blog